Cum să porți culoarea Very Peri în 2022?

Tradiție anuală a devenit pentru Pantone în Decembrie anunțarea culorii de bază a anului viitor. În 2021 au fost tocmai două: gri Ultimate Gray și galben Illuminating. De data aceasta reprezentanții Pantone au decis să aleagă doar una, în schimb impresionantă: culoarea Very Peri – ”cea mai fericită și caldă dintre toate tonalitățile”, după părerea Leatrice Eiseman, director executiv Pantone. De remarcat este că acest ton nu exista anterior, dar a fost inventat de Pantone recent. ”Datorită nuanței de roșu, tonul transmite un feeling de lucruri noi, exact de ceea ce avem nevoie” – a adăugat Eiseman. Într-adevăr, după doi ani de pandemie, putem recunoaște cu toată sinceritatea că toți ne dorim ceva nou.

Așadar, fii gata că în curând, în garderoba ta va apărea un sacou liliachiu sau un pulover mov. Cu ce să le combini?

În principiu, monocromul este trend-ul acestui an, nu ai uitat? Însă în viața de zi cu zi puțini vor îndrăzni să aleagă un look total dintr-o singură nuanță, de aceea stiliștii recomandă să alegi nuanțe diferite, dar din aceeași paletă. Astfel ținuta va părea mai armonioasă și mai puțin excentrică.

La fel, multe fete nu se vor decide să aleagă o nuanță palidă de albastru din cap până în picioare, considerând-o periculoasă din cauza culorii pielii, a părului sau a ochilor. Și cum să mențină ritmul trendului anului viitor? Învățăm de la cei mai buni: aruncă o privire la fashionistele streetstyle, care au încercat pe sine de toate și sunt gata să se împartă cu câteva lifehack-uri.

Cea mai ”safe” variantă este de a alege încălțămintea sau acesoriile pe această culoare. Spre exemplu Clarks în 2022 au pregătit mai multe modele pe acestă nuanță, sau în combinație cu alb. La fel, poți alege doar un articol vestimentar, mai îndepărtat de față, spre exemplu o fustă mini.

Cu ce să asortezi cea mai în vogă culoare a anului 2022? Negru universal, alb, gri și beige cu siguranță rămân în top, dar cele mai efective asociații vor fi cu mov și verde. Preferabil să excluzi nuanțele verzi ca iarba, pentru că cele pastelate ca minta se vor încadra mult mai bine. Aici Geox îți vine în ajutor cu colecția Primăvară-Vară 2022, cu ghete și sandale de culori pastelate roz și mintă. Tonalitățile palide a culorii galbene la fel de bine se vor privi în asociere cu Very Peri.

 Așadar, această culoare devine mai puțin ”capricioasă” și dificilă dacă știi cum să o abordezi. Te sfătuim să te inspiri din galeria noastră, apoi să faci un mini shopping.